مشاوره حقوقی رایگان - نقل و انتقالات

سلام و ارادت
بنده در مشهد متولد شدم وبرای کار در کتابخانه های عمومی به بجنورد با همسروفرزند سفر کردم که همسرم هم شاغل شد آموزش وپرورش در بجنورد تابه الان 8سال است مشغول به کار هستم البته از 3سال پیش درخواست انتقالی دادم برای مشهد،وبا مدیرکل استان درمیان گذاشتم ایشان گفت تعهد5ساله شما برای اقامت در ابتدای کار تمام شده باتوهمکاری میکنیم بری شهرخودت خب این تحول در من ایجادشد از دلیل بیماری همسرم به کولیت روده برای جابجایی ایشان که تابه الان3سال هست با وسایل خانه جابجاشد مشهد منم این مدت تنها تواین شهر ماندم و ناگفته نماندمدیر هم پیگیری کردن اما دبیرکل و معاونین نهاد در تهران موافقت نمیکنن که مایک در پرتال نهاد یک درخواستنامه برای نقل و انتقالات داریم،خب دلایل من این بود که همسرم بیمار و تحت درمان هست که منتقل شده مشهد و ایشان شاغل مشهدن و قولنامه که ساکن مشهدم و این رفت و آمدم به بجنورد که270کیلومتره بسیار دشواره ومن تعهد5ساله ام تمام شده،تمام دلایلم موجه به انتقاله اما موافقت نمیشه من از تاخیرجوابگوییشان اعتراض کردم باهام چپ افتادن حالا اصلا رسیدگی نمیکنند،نمیدانم با این وضعیتی که برام درست شده به کی شکایت کنم حتی از سایت به دفتر وزارت کشور نامه زدم ،دفتر رهبری نامه زدم هیچ پاسخی نیست،چندبار رفتم از نزدیک حضوری اصلا راه ندادن داخل که مزاحم دبیرکل نشم،فقط تو حیاط دیدم که گوش کردوبیتوجهی نمود
دوستی بمن گفت شکایت از قانون عسر و حرج میتونی پیگیری بکنی تا قانون تورو منتقل کنه
نمیدونم
لطفا چند جور راهنمایی بفرمائید ازین مخمصه رهاشم و بشه برگردم مشهد کنار خانواده ام

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دیوان عدالت موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دیوان عدالت اداری شکایت خود را اعلام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دیوان عدالت موضوع را پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق دیوان عدالت پیگیر شوید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق دیوان عدالت اداری طرح دعوی کنید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

میتوانید به دیوان عدالت دادخواست بدهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

با سلام از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

محمدهادی عبداله پور

جناب آقای محمدهادی عبداله پور :

با سلام.از طریق دیوان عدالت اداری

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما می توانید از طریق دیوان عدالت اداری به استناد بیماری همسرتان اقدام نمایید