مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اجاره ملک

ملک اجاره کردم تاریخ اجاره تمام شده وبا اینکه حاضرم 25 درصد اجاره کنم بازم مالک حاضر با تمدید نیست ایا میتوانم به صندوق دادگستری بریزم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد ابتدا به شوراي حل اختلاف محل مراجعه و در صورت عدم اصلاح يا نداشتن شرايط تخليه چگونگي را به شما اعلان خواهند نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما مبلغ را اضافه و به حساب موجر واریز نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مراتب اعلام اراده خود بر تمدید قراردادو تا 25% اجاره را به مالک ابلاغ و مبلغ برای اجاره بها را نیز به صندوق واریز نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به وسیله اظهار نامه تمایل خود را اعلام و اجاره را به صندوق دادگستری بریزید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله می توانید اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مراتب را طی اظهارنامه به موجر اعلام سپس مبلغ اجاره بها را به صندوق دادگستری واریز کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ظرف یک ماه از اتمام اجاره بوسیله اظهارنامه اعلام نمایید که مبلغ 25 درصد به اجاره بها اضافه کرده اید و مبلغ اجاره را به صندوق دادگستری واریز کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق اظهار نامه اعلام و مبلغ اضافه را به حسابش واریز کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بله اظهارنامه ارسال کنید و موضوع را از طریق شورای حل اختلاف مربوطه پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

اسناد رسمی معتبر تر میباشد و سندعادی تاب مقاومت در مقابل سند

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

از طریق شورای حل اختلاف پیگیری کنید. در سوالشما دلیل مالک برای تخلیه مشخص نشده چون از موارد مهم می باشد. ضمنا مسکونی یا تجاری بودن ملک را نیز مشخص ننموده اید.. بهتر است درخواست خود مبنی بر امادگی جهت پرداخت پرداخت درصد بیشتر و شرایط خود را درجلسه شورا توضیح دهید . اما درهر صورت خواست مالک اهمیت دارد

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام مراتب را از طریق ارسال اظهارنامه به ایشان ابلاغ نمایید و مبلغ را به صندوق دادگستری واریز نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما مبلغ را اضافه و به حساب موجر واریز نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما مبلغ را اضافه و به حساب موجر واریز نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا اظهارنامه مبنی بر تمدید قرارداد با افزایش 25 درصد برای موجر ارسال نمایید و سپس مبلغ 25 درصد را به حساب
موجر واریز نمایید مگر موجر شرایط استثنائات مصوبه ستاد کرونا ، مبنی بر تخلیه را داشته باشد