مشاوره حقوقی رایگان - روند دریافت مبلغ سفته

با سلام
از شخصی 17 میلیون سفته دارم. شکایت کردم. شورا به نفع من رای داد. درخواست صدور اجراییه دادم. اجراییه صادر شد و به متشاکی 10 روز فرصت پرداخت مبلغ داده شد.
سوال: اگر در این 10 روز پول رو داد به کجا پرداخت میکنه؟ یعنی به شورای حل اختلاف پول رو میده و من از شورا باید بگیرم؟؟؟
اگر در 10 روز اقدامی نکرد چه باید بکنم؟؟ آخرش باید منزلش رو پیدا کنم؟ فکر کنم از شهر ما خارج شده و در شهر دیگری سکونت دارد ولی منزل پدرش که در شهر ماست رو بلدم. میتونم برای جلبش برم درب منزل پدرش؟؟؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
سپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام هم به شورا هم به شما می تواند پرداخت نمایید و در مورد سوال بعدی باید درخواست استعلام و توقیف نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
به صندوق دادگستری پرداخت می نماید پرداخت نکرد اموال وی از جمله حسابهای بانکی و ... قابل توقیف خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هم میتواند تحویل شورا دهد و هم به شما در صورتی که حکم را اجرا نکرد میتوانید توقیف اموالش را بخواهید لگر موفق نشدید نهایتا حکم جلب بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به صندوق دادگستری پرداخت می شود و اگر پرداخت نکرد درخواست توقیف اموال بدهید اگر اموالی پیدا نشد درخواست جلب بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به صندوق دادگستری واریز می نماید
در صورت عدم پرداخت درخواست استعلام ثبت ،راهور،حساب بانکی دهید تا اگر وجه یا مالی داشت توقیق نمایید در غیر اینصورت می توانید جلب بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هم میتواند تحویل شورا دهد و هم به شما در صورتی که حکم را اجرا نکرد میتوانید توقیف اموالش را بخواهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صندوق دادگستری واریز می نماید و در صورت ادامه واریز می‌توانید اموال وی را توقیف نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مبلغ را باید به حساب صندوق دادگستری واریز نماید
و اگر پرداخت ننماید شما باید اموال ایشان را معرفی نمایید تا توقیف بشود