مشاوره حقوقی رایگان - روند دریافت مبلغ سفته

با سلام
از شخصی 17 میلیون سفته دارم. شکایت کردم. اجراییه هم به نفع من صادر شد. دیروز برای من پیامی در اپلیکیشن عدالت همراه آمده به شرح زیر:
نوع ابلاغیه: ابلاغ استحضاری
متن ابلاغیه: جهت ارسال اجراییه حضور ضامن شما با مدارک و کپی آن در شعبه الزامی میباشد.
به شعبه مراجعه کردم گفت یک نفر با شغل آزاد همراه با جواز کسب یا یک نفر کارمند دولتی با فیش حقوقی بعنوان ضامن باید معرفی کنی.
سوال: 1. علت وجود ضامن در این پرونده چیست؟ به چه دلیلی باید ضامن معرفی کنم؟
2. آیا در همه پرونده ها شاکی باید ضامن معرفی کند؟
3. در چه صورت خطراتی متوجه ضامن میشود؟ آیا ضامن متضرر هم میشود؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رای غیابی صادر شود جهت اجرای حکم باید ضامن معرفی کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت صادر شدن رای غیابی باید ضامن معرفی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگه حکم غیابی باشد برای اجرا باید طبق تشریفات آیین دادرسی مدنی ضامن معرفی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اجرا شدن رای غیابی ملزم به سپردن تامین است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حکم غیابی باشد برای اجرا باید طبق تشریفات آیین دادرسی مدنی ضامن معرفی نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر رای غیابی صادر شود جهت اجرای حکم باید ضامن معرفی کنید