مشاوره حقوقی رایگان - نقشه ساختمان

با سلام و ارادت یه قطعه زمین 250 متری در شهر تهیه کردم که کاربری مسکونی داشته و اقدام به ساخت یه خونه ویلایی با نقشه 80 متری نموده پروانه ساخت را نیز تهیه کردم و همه مراحل را قانونی پیش رفتم . سوالم اینه که باتوجه به این که هزینه ساخت 80 متر برای بنده بالا بوده میتوانم اقدام به ساخت 45 متری خانه را انجام بدم ؟ منظورم اینه میشود بدون تغییر نقشه با همین نقشه 80 متری و پروانه ساختش اقدام به ساخت خانه 45 متری کرد ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موضوع مربوط به قوانین شهرداری است از همانجا پیگیری کنید

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام میتونین الزامی ندارین میتونین به مرور زمان تکمیل کنین

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. کمتر از پروانه به نظر ایرادی ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب نظر مانعی ندارد اما بهتر است از متخصصین فنی سوال کنید تا مطمان باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق شهرداری پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر زیرا برای شما پایان کار صادر نخواهد شد و نمی توانید سند بگیرید . خانه شما نیمه کاره محسوب میشود و ..