مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی

سلام من شاکی پرونده سرقت گوشی هستم در سامانه ثنا نوشته بود نامه صادره با موضوع درخواست انسداد حساب مشخص از شعبه به بانک مرکزی و گیرنده بانک مرکزی جدید ثبت گردید و سوالم اینست که متهم اگر حساب بانکیش مسدود شود آیا میتواند حساب جدید در بانک دیگر افتتاح کند یا حساب جدیدش نیز مسدود میشود. با تشکر

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

بله میتواند حساب باز کند. اما مسدود خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می تواند باز کند و با استعلام مجدد مسدود خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان افتتاح حساب جدید خواهد داشت ولی اگر پول به حساب جدید واریز بشود توقیف خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله امکان افتتاح حساب جدید خواهد داشت ولی اگر پول به حساب جدید واریز بشود توقیف خواهد شد