مشاوره حقوقی رایگان - مزایده خودرو بعنوان طلب مهریه

باسلام
درصورتیکه مزایده خودرو انجام شود و شرکت کننده ای نداشته باشد تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید مال دیگری معرفی کنید و یا خود شما به عنوان بخشی از طلب مال مورد مزایده را قبول کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مال دیگری معرفی کنید و یا خود شما به عنوان طلب مورد مزایده را قبول کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود مال دیگری معرفی نمایید یا خودتان بر دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مال دیگری معرفی نمایید یا خودتان بر دارید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام میتوانید درخواست دهید تا مزایده تکرار بشود و یا خود طلبکار درخواست بدهد که خودرو
را به خود او انتقال بدهند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مال دیگری معرفی نمایید یا خودتان بر دارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید تجدید مزایده نمایید یا آن را به نام خود معادله طلب بابت مهریه بردارید یا نهایتاً مال دیگری معرفی کنید