مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن افت قیمت ماشین از بنده

با سلام بنده حدود دو هفته پیش با یک خودرو پراید مدل 97 از پشت تصادف کردم ماشین خودمم پراید مدل90 هستش چون تصادف از پشت بوده مقصر100 درصد من شدم ماشین ایشون از لحاظ ظاهری هیچ صدمه ای ندیده ولی کف صندوق حدود یه کف دست جمع شده طرف رفته بیمه هزینه تعمیر اون یه تیکه رو گرفته الانم بهم میگه باید هزینه افت قیمت ماشینمو بدی
حتی هزینه حمل ماشینش تا پارکینگ و پول پارکینگ،رفت و آمد با اسنپ و هزینه شکایتشو و اینکه چهار روز از سرکارش مونده رو ازم میخواد چیکار کنم لطفاً راهنماییم کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

البته برخی از این هزینها از جمله افت ارزش ماشین بر اساس نظر کارشناس قابل مطالبه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت افت قیمت طبق نظر کارشناس باید پرداخت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام فقط هزینه افت
قیمت را میتواند درخواست نماید و باید در شورا دادخواست بدهد تا کارشناس رسمی میزان
افت قیمت را مشخص
نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خسارت‌های وارده در حد متعارف باید جبران شود

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام در دادگاههای ایران همچین موردی قابلیت پرداخت ندارد