مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلا عزیز بنده وام ازدواج خود را که 60 میلیون تومن بود رو فروختم و خریدار که کارمند بود به همراه دوستش که اونم کارمند دانشگاه ازاد بود ضامن شدن الان از بانک زنگ زدن برای شما اجرائیه صادر شده 18 قسط عقب افتاده دارید حتی یک قسط هم پرداخت نشده و خریدار هم به علت ورشکستگی فرار کرده دوستشم میگه از دانشگاه اخراج شده و هیچ پولی نداره میخواستم بدونم الان من چکار کنم با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شما اگر وام گیرنده بودید مسئولید و پرونده شما نیاز به بررسی دارد و گفت و گو از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما در مقابل بانک مسئول هستید.
علیه خریدار می توانید طرح دعوا کنید.
خرید و فروش وام غیرقانونی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر قرارداد دارید اول به بانک بعد به دادگاه ارایه دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مسئولیت با شماست ولی باید بتوانید اثبات کنید مبلغ را به اون شخص فروختید تا بتونید ازش مبالغ را بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر قرارداد دارید اول به بانک بعد به دادگاه ارایه دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق بانک و سپس دادگاه پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مسؤلیت شما در قبال بانک به قوت خود باقی است