مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در تعیین میزان حریم توسعه لوله گاز فشار قوی و تصرف بیش از میزان از زمین کشاورزی و تخریب

شرکت ملی گاز با پیمانکاری شرکت خاتم مبادرت به توسعه خط لوله گاز در مسیری را به عهد دارد متاسفانه از سال 42میزان حریم مورد توافق 12متر تعیین و بهمان وضع باقی ماند درسال جاری مبادرت به حفر کانال برای توسعه لوله 40 اینچی نموده و به دفترچه مصوب سال72 استناد نموده که حریم را در ی بخش 6 و در بخش در حال حفر 18 که 25 اعلام داشته لذا در این راستا بدون اثبات خرید یا هر نوع دلیل مالکیت فقط غرامت اعیانات را محاسبه می نمایند سوال ایا این تصرفات من غیر حق تلقی نمی شود اگر درست است دیوان عدالت می تواند می تواند مطمع نظر بر دادخواهی باشد و چگونه ممنون وسپاس

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

می بایست هرچقدر حریم محسوب میشود رو خریداری کنند اداره مربوطه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهر صورت حریم لوله های گاز باعث حفظ شود اگربخشی از زمین شما در طرح لوله‌گذاری قرار بگیرد می توانید خسارت خود را مطالبه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مقداری از زمین شما تصرف بشود شما باید دادخواست مطالبه خسارات را مطرح نمایید یا

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید