مشاوره حقوقی رایگان - پیش پرداخت اعسار و اقساط آن

با درود بر شما خوبان عدالت
سوالم این ست که :
چکی بابت وام خانگی به مبلغ 100میلیون از خانمی دارم که بعد از دقیقا 7ماه و فراز و نشیب های بسیار ، اعسار ایشان در دادگاه بدوی رد اما در دادگاه تجدیدنظر مورد قبول و محکوم به پیش پرداخت 50میلیون و ماهیانه 5میلیون تومان گردید و رای قطعی گردید.
1- آیا محکوم به میتواند درخواست تعدیل مبلغ پیش پرداخت و مبلغ اقساط را بده؟
2- محکوم به تا کی فرصت پرداخت پیش پرداخت رو دارد؟
3- اکنون با تاخیر تادییه چقد بدهکار هستن؟
سپاس از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله محکوم علیه میتواند درخواست تعدیل بدهد ولی درخواست ایشان پذیرفته نخواهد شد و محکوم علیه باید ابتدا مبلغ پیش پرداخت را پرداخت نماید و سپس درخواست تعدیل بدهد
و محکوم علیه باید بعد از قطعی شدن حکم اعسار ، در ظرف 10 روز از ابلاغ ، مبلغ پیش پرداخت را بپردازد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شخص محکوم می تواند درخواست تعدیل دهداما باید پیش پرداخت را بپردازد اما قابل اعتراص است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به راحتی پذیرفته نمی‌شود مگر این که طرف از زندان دادخواست بدهد.