مشاوره حقوقی رایگان - اجازه بازدید مشتری

سلام. من 8 ماه از قرارداد خانه ام باقی مونده و موجر از دوماه قبل اعلام کرد میخواد ملک را بفروشه و من حداالامکان اجازه ورود مشتری رو دادم ولی دیگه باعث سلب آسایش ما شدند و من مانع ورود مشتری شدم و ایشان برای من اظهارنامه فرستادن که در صورت ممانعت قرارداد و فسخ میکنن و شکایت میکنن میخواستم بدونم ایشون می‌تواند اینکارو انجام بده یا نه و من میتونم اجازه ندم تا پایان قرارداد و از ایشان شکایت کنم ممنون

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اگر در قراداد نوشته باشم چنین شرطی جهت بازدید رو بله در غیر اینصورت خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر موجر نمیتواند شکایت نماید
و مستاجر هم میتواند اجازه بازدید ندهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در قرارداد تان چنین شروطی قید نشده باشد نمی تواند اقدام نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما حق انتفاع بدون مزاحمت تا پایان مدت اجاره دارید و ایشان نمیتواند به ایندلیل فسخ کند