مشاوره حقوقی رایگان - هزینه بیمارستان خصوصی

سلام باتشکر از پاسخگویی وکلای محترم من یک تصادف داشتم با207که من عابر پیاده بودم و به من زد و مقصر هم شد وقتی که به بیمارستان رفتم تا4 روز من عمل نشدم باتوجه به اینکه شکستگی خیلی بد بود و درد داشتم با رضایت خودم به بیمارستان خصوصی رفتم داخل پام پلاتین گذاشتن هزینه نزدیک به 30 تومن شد الان من میتونم این هزینه رو از مقصر بگیرم؟ البته پزشک قانونی هم طول درمان داده که چندماه دیگه مونده و اینکه من پدر و مادرم فوت شدن هزینه زندگی با خودم هست و با مادربزرگم زندگی میکنم این هزینه رو کسی به عنوان قرض داده و مجبورم حتما بگیرم لطفا اگر راهی داره راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

دادخواست بدید در کنار شکایت کیفری و با ارائه فاکتوها ،هزینه های درمانیتونو مطالبه کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آنچه به عنوان هزینه درمان ملاک شماست در صورتی که دیه شما مازاد بر هزینه های درمان تعیین شده باشد قابل وصول نیست ولی که اگر هزینه درمان شما مازاد بر دیه گردیده باشد ما به التفاوت آن طبق رویه قضایی قابل وصول است در صورتی که نیاز به ارائه توضیحات بیشتر از طریق پنل تلفنی تماس حاصل فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه قابل مطالبه است و خسارت و هزینه بیمارستان معمولا دادگاه نمی پذیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دیه قابل مطالبه است و خسارت و هزینه بیمارستان معمولا دادگاه نمی پذیرد