مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت همسران ایثارگران

ضمن عرض سلام و خسته نباشید.
احتراماً در خصوص تبدیل وضعیت همسران ایثارگران، همسر بنده جزء ایثارگران جنگ تحمیلی می باشند بدلایلی اینجانب از سال 1395 از ایشان جدا شدم سابقه کار بنده 19 سال است می خواستم بدونم با توجه به اینکه 25 سال زندگی مشترک داشتیم و هم اکنون فرزندانم با من زندگی می کنند، تغییر وضعیت شغلی از قراردادی به رسمی شامل حال بنده می شود یا خیر؟ اگر خیر یه راه حل در اخیتار بنده قرار دهید. سپاسگزارم

با تشکر از پاسخگوئی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه هیچگونه رابطه زوجیت وجود ندارد و ازشخص ایثارگر جدا شده اید خیر نمی‌توانداز امتیاز استفاده نمایید ولیکن طرحی در حال تصویب در مجلس شورای اسلامی که به ازای هر یک فرزند یک سال سنوات ارفاقی به شما تعلق خواهد گرفت

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خیر چون شما هیچ نسبتی با ایشون ندارین زندگی مشترک قبل کلام عمل نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر به علت عدم وجود زوجیت در زمان تصویب این قانون شما مشمول نمیشوید