مشاوره حقوقی رایگان - شکایت اداره آب و فاضلاب

سلام وقت بخیر .بنده در تاریخ در تاریخ 1399/6/1 در شرکت آب فاضلاب به عنوان نگهبان استخدام شدم . تا برج 12بیمه و حقوقم رو پیمانکار پرداخت کرد . از برج 12تا الان نه قرارداد دارم نه بیمه و نه حقوقی دریافت نکردم . پدرم هم ایثارگری داره ...ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چه کار کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قرارداد شما به صورت تمام وقت تمدید شده و بیمه شما نیز در حال پرداخت می باشد بله می تواند از موضوع ایثارگری استفاده نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما اول باید تکلیف بیمه و حقوق و قراردادخود را مشخص کنید به اداره کار مراجعه و شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق اداره کار پیگیری نمایید