مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین توسط قیم برای پسر 13 ساله

سلام خسته نباشید.من پدرم سال 75 زمین کشاورزی را از مالکش تحویل گرفته بود و متصرف شد و مثه اینکه قرار بود بعدا پول بدهد و برگه خرید و فروش بنویسد که متاسفانه 5 ماه بعد فوت میکند. فروشنده هم زمین را پس میگیرد و قصد فروش میکند به دیگری. مادرم تنها سرپرست ما بوده چون پدربزرگم هم فوت شده بود و مادرم قیم ما حساب میشده و من 13 سالم بوده زمین را بصورت مبایعه نامه برای من میخرد چون 22 سال پیش مثه الان قانون رو نمیدونستن که بحث اهلیت باشه و ... .مبایعه نامه را فروشنده اثر انگشت زده و نوشته ب چ مبلغی زمین را فروخته و وجه معامله را نقدا از خریدار ک من باشم دریافت نموده بطور کامل. ولی چون مادرم اطلاعی نداشته ن من و ن مادرم بعنوان خریدار مبایعه نامه را امضا نکردیم.3شاهد هم هست که مادرم زمین را خریده برای من.همسایه ها هم مطلع هستند.15 سال پیش فروشنده فوت شده وراث فروشنده هم اعتراضی ندارن و قبول دارند زمین را من خریدم.الان برادر ناتنی ام رفته شکایت کرده و درخواست اثبات مالکیت ب اسم پدرم داده و گفته پدرم زمین را خریده بوده و میخواد معامله ما را باطل کنه چون من اهلیت نداشتم و مبایعه نامه را امضا نکردم و گفته معامله هم صوری بوده.الان سوالم اینه من الان 38 سالمه و بالغ هستم و کاملا راضی هستم زمین را خریدم.ایا شخص ثالث که برادر ناتنی ام هست میتواند معامله را باطل کند؟! اصلا در باطل شدن معامله بدلیل اهلیت تکلیف زمین و معامله چه میشود؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توجه به تفسیر موضوع شما پیشنهاد میشود از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید مدارک شما را دید و دادخواست برادر ناتنیتان

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی دقیق قرارداد و سایر اسناد دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر معامله ابطال نخواهد شد و شما مالک
زمین محسوب میشوید به شرطی که با شهادت شهود
عقد بیع را اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فرض های مختلفی متصور است . اینکه وجه پرداخت شده از جیب مادر بوده یا پدر و خیلی مسائل دیگر که نیاز به بررسی دارد .
پیشنهاد میکنم حتما وکیل بگیرید احتمال پیروزی شما زیاد است .