مشاوره حقوقی رایگان - حذف نام پدر یا فرزند از شناسنامه

من خانمی 33 ساله هستم پدر و مادرم وقتی یک سالم بوده از هم طلاق گرفتن پدرم مجدد ازدواج داشته و مجدد طلاق گرفته چند تا بچه دیگه هم داره حضانت من با مادرم هست پدرم هیچ وقت با ما زندگی نکرده و حقوقی به من نداده دو بار در طی این سالها وقتی من منزل نبودم اومده خونه و به مادرم تجاوز کرده از حدود صد نفر از آشناهاش پول نزول کرده و الان فراری هست فقط عاجزانه با هر چقدر پول میخوام اسم نحسش رو از شناسنامم در بیارم مادرم از دست پدر سکته کرده و روی جا افتاده و خودم ام اس گرفتم اگر من چیزی داشته باشم هم اگر دور از جون اتفاقی بیفته اونه که ارث میبره تقاضای کمک هر چقدر که نیاز باشه حاضرم هزینه کنم حتی اگه بهم بگن سر راهی بهتر از این دزد متجاوز هست تقاضای کمک

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متاسفانه اسم او را نمیتوانید از شناسنامه حذف کنید اگر نگران اموال بعد از مرگ هستید راهکارهای دیگری هست

یک وکیل

با سلام امکان حذف نام پدر ازشناسنامه وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود امکان حذف نام پدر ازشناسنامه وجود ندارد