مشاوره حقوقی رایگان - معاونت در ارتشا بدون اطلاع

با سلام . چند سال پیش پس از محرمیت با اقایی ( که ایشان پیمانکار شهرداری بودن ) در چندین فقره تعدادی چک اشخاص به بنده دادن و بنده در حساب شخصی خودم واگذار کردم و پس از وصول و طی چند روز به حساب ایشان و یکی دو نفر دیگر انتقال دادم ( با این قصد که ایشان وقت مراجعه به بانک نداشتن و بنده چون کارمند ستادی بانک بودم و به شعبه نزدیک بودم این کار رو براشون انجام میدادم و ایشون اعلام میکردن که این چک ها برای معاملات و داد ستد هاشون بوده ) همینطور چون ایشان اهل معامله و خرید و فروش بودن همیشه مبادلات مالی بین ایشان و بنده وجود داشت .
تا اینکه چند وقت پیش بنده به جرم معاونت در ارتشا و پولشویی دستگیر شدم و بعد از 17 روز انفرادی با وثیقه آزاد هستم.
ظاهرا ایشون چک هایی که سایر پیمانکار ها به عنوان رشوه به شهردار پرداخت میکردن رو جمع میکرده و به روش های مختلف به شهردار میرسونده که مبالغ بالای چند میلیارده.
سوال بنده اینه : اول اینکه من از قضایا بی اطلاع بودم و صرفا برای کمک به ایشون و بر اساس اعتماد اقدام به واگذاری چک ها در حساب شخصی خودم کردم بدون اینکه هیچ نفع مالی برای من داشته باشه . ایا جرم من معاونت در ارتشا و پولشویی به حساب میاد؟
دوم اینکه با توجه به اینکه من کارمند یک سازمان دیگه هستم و این ارتشا در سازمان دیگری بدون هیچ ارتباطی با شغل من اتفاق افتاده و در ازای اون نفع مالی شامل من نشده و در قبال اون وجوه کاری از طرف من صورت نگرفته مجازات انفصال از خدمت خواهم داشت؟
سوم اینکه آیا صرف داشتن مبادلات مالی با چنین شخصی من محکوم میشم یا فقط همون چک هایی که مشخصا وارد حساب بنده شده و چند فقره واریزی من به حساب افرادی که ایشان میگفتن موضوع جرم به حساب میاد( من هیچکدوم از دارندگان چک و همچنین گیرندگان وجوه رو نمیشناختم و ایشون اعلام میکردن که دارم با این اشخاص معامله میکنم و من هم بر اساس نوع فعالیت هاشون باور میکردم ).

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

معاون می بایست با رتکب اصلی دارای وحدت قصد یاشد. ظاهرا خیر، پاسخ به سوالات شما می باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام معاونت در حرم شرایطی دارد . در اینجا امکان پاسخ نمی باشد تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کاربر محترم پاسخ به سوال شما مفصل ونیاز به اخذ توضیحات تکمیلی می باشد تا راهکار مناسب حقوقی درجهت حفظ حقوق شما ارائه گرددلذا نیاز به گفتگو می باشد

مینا احمدی

مینا احمدی :

جواب هر سه سوال شما با وجود شرایطی مثبت هست
پیشنهاد من به شما:نیاز به دفاع قوی دارید-در صورت توانایی حتما وکیل بگیرید-موفق باشید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

نیاز ب بررسی جوانب امر می باشد. و اصولا اتهام اولیه شما بدون شنیدن دفاعیات شمو هست. در صورتی ک عدم وحدچ قصد شما محرز گردد و بتوانید با لایحه ای قوی از نود دفاع کنید محکوم نخواهید شد. حتما از راهنمایی یک وکیل استفاده کنید.