مشاوره حقوقی رایگان - قطع مستمری دختر به دلیل اشتغال، مستمری مادر

سلام
من مستمری بگیر (کشوری) پدرم هستم. برای من کاری پیدا شده که بیمه هم می کنند. می خواستم بدونم بعد از قطع مستمری بنده سهم مستمری من به مادرم پرداخت می شود یا کلا قطع می شود

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به مادرتان پرداخت میشود طبق قوانین اخیر زوجه مستحق تمام مستمری است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به مادر پرداخت می شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به مادر منتقل می شود