مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام علیکم
طاعات و عبادات قبول
خداقووت
پدر من در سال 79 رحمت خدا رفتند و بیمه تامین اجتماعی بودند، بعد از فوت پدرم مادرم ازدواج نکردند و ما تحت تکفل مادرمون بودیم 2تا خواهر و 2تا پسر،تا سال 97تحت تکفل مادرمون بودیم از سال 97به بعد شرایط دریافت مستمری را ازدست دادیم خواهرام ازدواج کردن و ما پسرها به سن بیست و پنج سالگی رسیدیم،و هر 4فرزند شرایط دریافت مستمری را از دست داده ایم.
اکنون حقوق پدرم به حساب مادرم واریز میشود.
سوال بنده اینه طبق تقسیم بندی سازمان تامین اجتماعی که سهم همسر 50درصد و سهم فرزندان 25درصد تقسیم بندی شده، با توجه به اینکه هیچ کدام از فرزندان متوفی بیمه شده اکنون شرایط دریافت مستمری بازماندگان را نداریم و فقط مادرم این شرایط را دارد که ازدواج نکرده،از لحاظ شرعی و قانونی فرزندانی که شرایط دریافت مستمری را از دست دادند داخل حقوق مادرم سهم دارند؟؟؟؟
لطفا جواب دهید.
ممنونم از سایت خوبتون

پاسخ ها :

یک وکیل

بعد از فوت مستمری بگیر تنها کسانی از حقوق مستمری منتفع میشوند که شرایط دریافت را دارند و بعد از اسقاط شرایط کسانی که قبلا از مستمری منتفع بودندتنها زوجه متوفی یا سایر اشخاصی که استحقاق دریافت آن را دارند از حقوق بهره مند خواهند شد.

معصومه قلخانی

معصومه قلخانی :

سلام ،نخیر فرزندان هیچ سهمی در حقوق مادر ندارند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند

موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد