مشاوره حقوقی رایگان - ثبت منزل برای اعضای خانواده

سلام
اگر پدر خانواده بخاطر لجبازی با اعضای خانواده هر چند وقت یکبار خانه را برای فروش بگذارد و موجب آوارگی مادر و بچه ها شود، آیا اعضای خانواده می‌توانند از پدر شکایت کنند و خانه را از مالکیت پدر بیرون بیاورند؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .مادر می تواندباتامین دلیل وارایه مستندات بابت نفقه اقدام کندفرزندان نیز تحت شرایطی می توانند بابت نفقه اقدام کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر متاسفانه پدر شما مالک است ولی اگر برای شما وسایل زندگی مهیا نمیکند به عنوان الزام به پرداحت نفقه اقدام کنید

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

خیر ایشان مالک هستند.ولی اگر خرجی نمی دهند دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر ولی شما می توانید الزام پدر به پرداخت نفقه را درخواست نمایید چون مسکن نیز جزء انفاق تلقی خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از این بابت‌خیر چون انسان نسبت به مایملک خود حق هر گونه تصرفی دارد اما از بابت نفقه امکان شکایت هست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیررر
مالک میتواند مایملک خود را به هر شخصی که بخواهد انتقال بدهد و فرزندان هم حق اعتراض
ندارند مگر ..

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. مادر خانواده میتواند در صورت بیرون رانده شدن از منزل ی فروش منزل با عنوان ترک انفاق به دادسرا شکایت کند و در این صورت به عنوان یک جرم به آن رسیدگی می شود و همسرش مجبور می شود سرپناهیبرای شما تهیه کند تا پرونده بسته شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
خیر مالک می تواند هرگونه نقل و انتقال و تصرفی نسبت به مایملک خود داشته باشد اما از بابت نفقه می توانید اقدام نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید الزام پدر به پرداخت نفقه را درخواست نمایید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر مالک می تواند هر نوع تصرف در مال خود بنماید اما همسر و فرزندان میتوانند الزام پدر را به پرداخت نفقه درخواست نمایند