مشاوره حقوقی رایگان - هزینه مشاعات در واحدهای مسکونی تجاری

ملکی دارای 4 طبقه مسکونی و یک واحد تجاری میباشد.واحد تجاری دسترسی به داخل ساختمان مسکونی نداشته و از هیچکدام از مشاعات حق استفاده و حتی تردد هم ندارد.
آیا هزینه ایزوگام پشت بام به واحد تجاری که دسترسی و استفاده از پشت بام ندارد تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک سند مالکیت واحد تجاری است اگر در متن سند مالکیت مشاعات و متفرعات قید شده باشند جزو ساکنین و مالکین آپارتمان تلقی و باید هزینه مشاعات را پرداخت نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پشت بام جز مشاعات واحد تجاری هست و باید هزینه پرداخت شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.بایستی دید در سند جز مشاعات قید شده یا ن؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله حتما
هزینه ایزوگام بر عهده مالک مغازه تجاری هم میباشد زیرا

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که در متن سند مالکیت مشاعات و متفرعات ذکر شده باشد باید هزینه مشاعات را پرداخت نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله هزینه مشاعات باید توسط همه مالکین پرداخت شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
سند مالکیت را درخصوص مشاعات و ...ملاحظه نمایید