مشاوره حقوقی رایگان - تلف حکمی غیر منقول

سلام، سال 95 اپارتمانی را بقیمت267میلیون با یک فقره چک 40روزه ،خریداری کردم، مقررشد تحویل آپارتمان و وصول چک همزمان دریک روز باشد، در تاریخی که قرار بود من چک پاس کنم خونه تحویل بگیرم، فروشنده گفت با نفر قبلی که ازش آپارتمانو خریدم بمشکل خوردم ونمیتونم تحویلت بدم،صبرکن تاتکلیف خونه مشخص بشه،بعداز3سال دادگاه بنفع فروشنده من رای داد،بهش مراجعه کردم متوجه شدم آپارتمان رافروخته وخریدارجدیدهم مجددا اقدام بفروش کرده،حکم اثبات وقوع عقدبیع هم گرفتم ولی دادگاه بدوی گفته تلف حکمی شده و اثبات مالکیت بهم نمیده،ایاموردمن مشمول رای شماره810دیوان عالی کشور میشه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما قبلا پاسخ داده شده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رای وحدت رویه شماره 810 در خصوص عدم پرداخت ثمن معامله در موعد مقرر می باشد که موجب فسخ معامله را در پی خواهد داشت در موضوع شما بحث ثمن معامله مطرح نیست بلکه انتقال مالی است که بعد از آنکه به شما فروخته شده به شخص ثالثی نیز همان مال منتقل گردیده است در هر صورت با توجه به وضعیت موجود در صورتی که حکم دادگاه نسبت به ابطال نقل و انتقالات بعدی به نفع شما نبوده و قطعی گردیده است چاره ای جز اینکه ابطال معامله خود و استرداد و خسارات وارده را بخواهید اقدامی متصور نیست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال پاسخ داده شده در صورت نیاز مشاوره تلفنی بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مستندات شما بررسی گردد تا پاسخ صریح داده شود