مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی در روستا

سلام وقتتون بخیر
خانه ای در روستا خریده ام که در حین انتقال سند متوجه شدم 45متر عقب نشینی دارد و چون وکالت بلاعزل داشتم سند را انتقال دادم ب نامم. فروشنده یک چک نزد بنگاه دارد. آیا میتوانم درخواست ما به التفاوت متراژ عقب نشینی را بدهم. در مبایعه نامه و قبل از وکالت دادن ب من هم فروشنده چیزی از عقب نشینی نگفته و ادعا دارد در جریان تک برگ کردن سند متوجه عقب نشینی شده است.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
بله امکان مطالبه می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید سریعا اقدام نمایید جهت فسخ یا گرفتن ارش البته اگر خیارات ساقط نشده باشند