مشاوره حقوقی رایگان - نرخ یوم الادا

با سلام اگر در حکم اعسار رد مال اگر پرداخت ماهیانه به درصد باشد شاکی میتواند آن را به روز تبدیل کند در غیر این صورت خیر آیا میتوان به این قانون استناد کرد مثال پیش پرداخت پنج میلیون و هر ماه بیست درصد حقوق یا منبع درآمد

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر به نرخ روز نمی تواند باشد البته باید دید در حکم دادگاه رد مال به نرخ روز قید شده یا مبلغ معیین.
قسمت دوم سوال شما مبهم است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
رای صادره باید بررسی گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام رای صادره باید بررسی گردد برای راهنمایی بهتر از مشاوره تلفنی دادرا ه استفاده نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق مشاوره تلفنی اقدام کنید حکم نیازمند بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بررسی شود که در حکم دادگاه چه امده