مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سختی کار و حق ایثارگری در بازنشستگی

با سلام من کارمند رسمی دانشگاه بودم و سه ماه پیش بازنشسته شدم الان که حقوق برقرار شد متوجه شدم که سنوات من همان سنوات 30 محاسبه شده است حال اینکه در حکم کارگزینی من حق سختی کار به دلیل رشته عکاسی از بدو خدمت می گرفتم دوم ایثارگر هستم و ده ماه حضور در جبهه دارم و در ادامه حضور در جبهه دو سال جداگانه رفتم خدمت البته بصورت متصل (بجهت سال) ولی هیچ امتیازی برام در نظر نگرفتن. با احترام

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام حتما به صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی مراجعه نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی مراجعه نمایید