مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار

باسلام خدمت همه عزیزان بنده دریک شرکت شخصی مشغول به کار هستم و الان 20سال تمام سابقه کار دارم از اول هم همینجا کار کردم یعنی 20سال سابقه کار همه از این شرکت هستش الان میخوام برای سختی کار اقدام کنم ولی میترسم که نشه و از کار بیکار بشم از طرفی کارفرما عنوان شغلی که در لیست بیمه ثبت کرده کارگر ساده یا نقاش هستش در حالی که شغل اصلی من نقاشی بود که دراین بین که در نقاشی کار میکردم هم در داخل سالن بارگیری و تخلیه بار انجام میدادم یعنی کلا کارم سخت و زیان آور بود از طرفی تعدادی از همکاران با سختی کار بازنشسته شده اند ولی الان که من میخوام اقدام کنم کار فرما میگه نمیشه یعنی اون نامه های که اداره های محترم بیمه اداره کار اداره بهداشت ارسال می‌کنه شرکت اینجا تایید نمیکنه میگه نخیر کار ما سخت و زیان آور نیست در حالی که تولید شرکت روغنهای صنعتی هستش و مدام با روغن کارکرده بنزین و روغن موتور هستش از نقاش هم واسه رنگ آمیزی بشکه استفاده می‌کنند از طرفی اداره ها هم از کارفرما حمایت میکنن یعنی هرچی به نفع کارفرما هستش قبول میکنن از طرفی اگه کارفرما بخواد با سختی کار من موافقت کنه باید4%بیمه من رو پرداخت کنه که حق بنده هستش برای فرار از اون تایید نمیکنه ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.
توجه داشته باشید نتیجه قابل پیش بینی نیست.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شکایت خود را به اداره کار مطرح نمایید