مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری سختی شغل

سلام بنده 25سال در شهرداری شهریار به عنوان انبار دار مشغول به کار هستم پدر سال 88نیز با نامه ابلاغیه کتبی به من تا چند ماه سختی شغل پرداخت شد ولی متاسفانه دیگر پرداخت نشد و در لیست بیمه به عنوان کارگر ساده رد شده است برای پیگیری سختی شغلم چگونه باید اقدام کنم

پاسخ ها :

پیگیری سختی کار سختی کار انبارداری سختی کار مشاغل سخت و زیان آور