مشاوره حقوقی رایگان - سابقه تامین اجتماعی

با سلام
جهت تبدیل سوابق تامین اجتماعی در سالهایی که در بیمارستان مشغول بوده ام از چه طریقی باید اقدام کنم؟
مثلا 4 سال در بیمارستان ایکس بوده ام و عینا 4 سال رد شده است،آیا میتوان برای دریافت سختی کار و تبدیل سوابق اعتراض کرد؟ چگونه؟
سپاس
ضمنا در بیمارستانی 2 ماه عدم رد شدن سوابق بیمه دارم آِا این فاصله مشکل ساز است؟ فیش حقوقی آن دو ماه را دارم چگونه میتوانم به آن نیز اعتراض نمایم؟
سپاس

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه باید از اداره مربوطه پیگیری کنید کارشناسان مربوطه در ادا ره حاضر هستند و پاسخگوی شما خواهند بود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 1420 مربوط به سازمان تأمین اجتماعی در این خصوص تماس حاصل فرمائید.