مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی

به نام خدا
سلام
آپارتمان 7واحدی هست
شامل 2 واحد زیر همکف
و 2 واحد همکف و 2 واحد طبقه اول
و یک واحد طبقه دوم
گذر شرقی آن یک کوچه بن بست می باشد به طول 11.5 متر و عرض یک متر
که 20 سال پیش ساخته شده و گواهی پایان کار دارد
د رانتهای کوچه بن بست فقط یک خانه کلنگی است که پشت این ملک قرار گرفته است
در گواهی پایان کار آپارتمان امده است در نوسازی بعدی از سمت گذر شرقی باید
2.5 متر عقب نشینی کند که می شود حدود 28.5 متر مربع که از مساحت کل کم شده و به تبع از مساحت آپارتمان ها هم کم می شود
ملک در بافت فرسوده R251 است
233 متر مربع قبل اصلاح و 191 مترمربع بعد اصلاح می باشد

سوالم اینه که با توجه به اصلاح در گذر شرقی و با توجه به متراژ زیاد اصلاحی ملک (حدود30 متر مربع در کف و با محاسبه بنا و طبقات 25 متر مربع ضرب در تعداد طبقات می شود حدود 100 متر مربع) و فقط بودن یک ملک در انتهای آن

شهرداری بابت این عقب نشینی در نوسازی بعد خسارت روز پرداخت می کند ؟
و یا مزیت خاصی می دهد مثلا تراکم و طبقات و ...؟
آیا اگر یک واحد از این ملک را خریده باشم را و این را نداسته باشم آیا فروشنده مسئولیت دارد نسبت به نگفتن آن
ممنون می شوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شهرداری معمولا مالکین را راضی میکند و اگر نمیدانستید به محض اطلاع حق فسخ دارید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

معمولا در قبال عقب نشینی تراکم میدهد.حق فسخ دارید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت اطمینان از شهرداری مربوطه استعلام کنید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام جهت اطمینان از شهرداری مربوطه استعلام کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شهرداری با مالکین معمولا توافق می نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شهرداری معمولا با مالکین توافق می‌نماید