مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار ایثارگران

با عرض سلام و ادب و احترام
من با پست شهردار در تاریخ 96/1/20 با مدرک فوق دیپلم عمران بازنشسته شدم و حدود 15 سال سابقه مدیریت شهرداریها را دارم
آیا اکنون میتوانم دوباره شهردار بودم الان دانشجوی کارشناسی ناپیوسته هم هستم سن من هم 58 ساله و 8 ماه کارت ایثار هم دارم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
ولی میتوانید درخواست بازگشت به کار را به محل خدمت خود مطرح نمایید شاید موافقت شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درخواست بازگشت به کار را به نمایید در صورت موافقت اقدام گردد