مشاوره حقوقی رایگان - آیا بنیاد مسکن بدونه اجازه از مالک زمین کشاورزی را تغییر کاربری بدهد

باسلام بنده یک زمین کشاورزی دارم همسایه اینجانب رفته زمین کشاورزی خود را تغییر کاربری داده بین زمین اینجانب و ایشان یه جاده بین مزارع حدود چهار متر بوده حالا رفته بدونه اطلاع اینجانب رفته جاده بین مزارع بزرگ کرده ‌از زمین من جاده را بزرگ کرده و از مین خودش همه آن راپلاک بندی کردی حالا کسانی که پلاک ها راخریدن به من میگن باید زمین کشاورزی خودم عقب نشینی کنی بنیاد مسکن بدونه اطلاع اینجاب کوچه چار متری را تبدیل به هشت متری کرده بند هم حاضر تغییر کاربری نیستم به نظر شما چکار کنم باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر جزو طرح هادی باشد بایستی موضوع را از طریق دهیاری یا بنیاد مسکن انقلاب اسلامی پیگیری نمایید می توانید نسبت به طرح اعتراض خود را مطرح کنید تا مورد بررسی قرار گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید نسبت به طرح اعتراض خود را مطرح کنید تا مورد بررسی قرار گیرد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اعتراض خود را مطرح نمایید تا مورد بررسی قرار گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اعتراض خود را مطرح کنید تا مورد بررسی قرار گیرد