مشاوره حقوقی رایگان - تعویض ناظر قبل از اینکه با ایشان قرارداد در دفتر اسناد رسمی امضا کرده باشم

سلام
با احترام سازمان نظام مهندسی بعد از پرداخت حق الزحمه برایم ناظری را معرفی نموده ایشان (ناظر) همان روز اول که به ساختمان بنده جهت آشنائی تشریف آوردند اعلام کردند که جهت تمدید سال بعد قانون نظام مهندسی را قبول ندارند و بایستی سال بعد به جای مابه التفاوت تمام مبلغ حق الزحمه سال 14001 را برایشان بایست پرداخت نمایم در ضمن فردای همان روز در واتساپ برایم پیغام دادند پیغام موجود است که قرارداد مجری را در محضر با یک مجری امضا نموده و به ایشان همراه با سی میلیون تومان درصورت موافقت اینجانب شماره کارتشان را بدهند که برایشان بفرستم تا در محضر جهت امضا حاضر شویم و دفتر بیمه ای را نیز معرفی کردند که بایستی در آن بیمه ساختمان را بیمه نمایم ولی بنده با توجه به خواسته های غیر از ضوابط سازمان نظام مهندسی بود قبول نکردم آیا میتوانم ایشان را تعویض نموده و ناظر دیگری بگیرم با توجه به اینکه هیچگونه قراردادی بین من و ایشان در دفترخانه اسناد رسمی به ثبت نرسیده فقط سازمان نظامی مهندسی ایشان را معرفی نموده اند

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به سازمان نظام مهندسی مراجعه مشکلات خود را مطرح و درخواست تعویض مهندس ناظر را اعلام نمایید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

از ایشان به دلیل تخلف از ضوابط شکایت انتظامی نموده و تقاضای تعویض ناظر را بنمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.