مشاوره حقوقی رایگان - خصوص قولنامه زمین کشاورزی

باسلام پدر بنده حدود 17سال پیش با یکی از دوستانش معامله ای انجام داده که دوستش برای دامادش زمین رو میخواسته ...
توافقی در املاک قولنامه ای پرینتی نوشته اند که در ان قولنامه نوشته مبلغ کامل پرداخت شده وبدون حضور خریدار که اقای داماد بوده انعقاد گردیده
رو اعتماد پدرم دوستش گفته بود که قولنامه رو ببره دامادش امضا کنه وپول بگیره بیاره رفته که رفته پدرم شکایت کرده همون سال حالا بعد 17سال یکی قولنامه رو اورده که نه واگذاری داره نه اسمش تو قولنامه هست
زمینم فروختیم چه باید کرد ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

قولنامه زمین کشاورزی قولنامه زمین