مشاوره حقوقی رایگان - بطلان معامله

سلام خسته نباشی. من ملکی را به کسی سپردم. تا بفروشد . ان شخص بدون اذن من ملک را با دو تا چک بفروش رسانده بود و همان شب خریدار هم ملکها را به نفر سوم فروخته بود وقتی من اطلاع پیدا کردم. ان را قبول نکردم و شکایت بطلان فضولی معامله را کردم. شخص سوم دو شاهد دروغ اورد و گفت خود صاحب ملک اجازه داده. خلاصه دادگاه رای ما را رد کرد و تجدید نظر هم نگذاشتم. و بعد از پاس نشدن چکها شکایت فسخ را زدم. فسخ معامله را گرفتم. بعد از فسخ. بطلان معامله خلع ید را زدیم بخاطر شخص سوم. قاضی رای ما را رد کرده گفته چون شما قبلا از بطلان استفاده کردید. و اعتبار مختومه ندارد . در صورتی که این بطلان باطل شدن است وبطلان قبل فضولی است. ایا راهی وجود دارد.ومیخوام تجدید نظر بزارم.چی بنویسم تا موفق شوم. تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید کلیه اسناد و مدارک شما بررسی راهکار مناسب حقوقی اعلام گردد