مشاوره حقوقی رایگان - مجنونیت

سلام خسته نباشید
پزشکی قانونی فردی رو بعد 50 سال که از سنش گذشته میگه از بچگی مجنون بوده میخوام بدونم مجنون میتونه بره خدمت سربازی و گواهی راهنمایی رانندگی بگیره که اون فرد رفته میخواد معاملاتش ابطال کنه

پاسخ ها :

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

مجنون از انجام تکالیف قانونی و شرعی معاف است....اگر هم جنون این شخص اثبات شود تمامی اعمال حقوقی اش از تاریخ اغاز جنون ببعد باطل می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. حتما به حکم
اعتراض نمایید و درصورت قطعی شدن حکم ، میتوانید درخواست اعاده دادرسی را مطرح نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت وجود مهلت های قانونی می‌توان نسبت به حکم صادره معترض شوید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام خیر درصورت وجود مهلت های قانونی می‌توان نسبت به حکم صادره معترض شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت داشتن مهلت اعتراض نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر در صورت داشتن مهلت قانونی می توانید نسبت به حکم معترض شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت وجود مهلت های قانونی می‌توان نسبت به حکم صادره معترض شوید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر به تشخیص اعتراض دارید با استناد به مدارک در موعد قانونی اعتراض دهید .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظریه پزشک قانونی اعتراض کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید به نظریه پزشکی اعتراض نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مجنون ادواری باشد بله در حال افاقه تمامی معاملاتش صحیح است اما در مجنون دایمی خیر