مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

با سلام و خسته نباشید
پدر بنده 86 ساله هست
روستا زندگی میکنه
همسایه ها اومدن و بابامو راضی کردن زمینها رو به چند نفر فروخته
بدون حضور ما پسراش
از طرفی پدرم فراموشی داره اما واسه فراموشی دکتر نبردیمش اما سابقه ی سکته ی مغزی و سکته ی قلبی داره
البته کمتر از 24 ساعت که ما فهمیدیم ، ما و پدرمون به خریدارا گفتیم پشیمونیم اما اونا قولنامه ها رو ندادن
و طول کشید تا شکایت کنیم

لطفا بفرمایید ما چکار کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق سرپرستی دادگاه پیگیری کنید و برای پدرتان حکم حجر بگیرید .
بعد از اثبات حجر پدرتان می توانید معامله را ابطال کنید.
و اگر پدرتان سالم است ولی زیر قیمت فروخته می توانید معامله را فسخ کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به وضعیت پدر ‌شما دارد و ‌شمادرجایگاه مدعی هستید،
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست در دادگاه محجوریت پدرتان را از قبل از معاملات انجام شده اثبات نمایید.
دراین خصوص نظریه کمیسیون پزشکی قانونی ملاک عمل است.
در صورت اثبات محجوریت پدرتان قبل از معاملات و صدور حکم قطعی دادگاه صالح، می توانید ابطال معاملات انجام شده را از دادگاه تقاضا نمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی به گونه ای نیست که صرف یک پرسش و پاسخ شما را به راه حل برساند چرا که ابعاد مسائل حقوقی گسترده است چه بسا اشتباه در خود خواسته یا طریقه انجام دفاعیات به ضرر افراد تمام داخل در پرونده تمام شود. باید بررسی دقیق و سنجیده ای از اوضاع و احوال پرونده شود طرح دعوی و چگونی شرح آن از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که اگر به درستی دادخواست مطرح نشود در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست داده شود . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه قضایی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب تری تهیه گردد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سکته دال بر محجوریت نیست و باید حجر وی را اثبات کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دادگاه محجوریت پدرتان را از قبل از معاملات انجام شده اثبات نمایید. تا بر اساس آن بتوانید معامله را باطل کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

سلام اقدام به ثابت کردن محجوریت پدر کنید و سپس درخواست ابطال دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید درخصوص اثبات حجر پدرتان اقدام نمایید در این حالت معاملات انجام پذیرفته باطل می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهارنامه
برای خریدار ارسال نمایید
و بعد دادخواست اثبات حجر را مطرح نمایید
و اگر ‌حجر پدر اثبات شود قرارداد باطل میباشد

یا اگر در قرارداد شرط فسخ ذکر شده باشد قرارداد قابل فسخ است

یا اگر فروشنده مغبون شده باشد میتوانید قرارداد را فسخ نمایید و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست ابطال مبایعه نامه به دلیل محجور بودن پدر بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید حجر به تاریخ قبل از قرارداد را در دادگاه اثبات کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید محجور بودن پدر به حکم دادگاه ثابت شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت صدور حکم حجر پدر ، معاملات انجام شده قابل ابطال است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرایط فسخ محیا باشد امکان فسخ است در غیر اینصورت اصل بر صحت معاملات خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام وکیل بگیرید و در این خصوص اقدام قانونی نمایید به صرف سوال می توان نتیجه را پیش بینی نمود می بایست بررسی های لازم انجام گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت محجوریت باید حکم حجر گرفته و ابطال معاملات مطرح گردد در صورت سلامت و مغبون شدن می توانید فسخ نمایید