مشاوره حقوقی رایگان - اثبات حجر پدر(3ماه پیش فوت شده)

باسلام و احترام محضر وکلای عزیز و بزرگوار
پدر85ساله اینجانب 3ماه پیش فوت کرده و در سال‌های آخرعمر خود،به لحاظ ابتلا به انواع بیماریهای،طاقت فرسا، درگیر پروسه درمان (یا در بیمارستان بستری بوده،یا در منزل درحال تکمیل پروسه درمان بوده)که یک هفته قبل از فوت ایشان مطلع شدیم نامبرده توسط 3نفر ا زوراث بواسطه تنظیم قراردادهای عادی ورسمی مورد سواستفاده قرار گرفته،،وتمام اموال پدرم توسط نامبردگان به یغما رفته،، و مابقی اموال موجود را نیز در قالب یک وصیت نامه دست نویس آن هم به خط شخص دیگری و صرفا با امضا ((کاتب وصیت نامه)) تصرف نموده اند و حال اینکه نامبردگان، دادخواست تنفیذ وصیت نامه را،، داده اند و در شعبه 8 حقوقی در حال رسیدگی میباشد،، از محضر وکلای عزیز تقاضای راهنمایی دارم. باسپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید ادعای محجور بودن پدر نسبت به اسناد انتقالی وادعای جعل نسبت به وصیت نامه را مطرح کنید اما پیشنهاد می کنم وکیل بگیرید تا با مطالعه دقیق مدارک اقدام به موقع انجام دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید

و سپس دادخواست اثبات حجر به طرفیت تمام ورثه اقامه گردد

و بعد دادخواست ابطال اسناد انتقالی و ابطال مبایعه‌نامه ها
مطرح گردد
و ...

و طبق قانون وصیت نامه خودنوشت باید با خط و امضا خود شخص باشد مگر