مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دریافت حق بیمه از کارفرما

باسلام خدمت اساتید محترم.بنده ازسال1365 که 15ساله بودم درکارگاه جوشکاری تولیدی پدرم کار میکردم درطول این چند سال دریغ ازیکما برایم حق بیمه رد نکرد تااینکه سال 1373 کارگاه را فروخت وبیکار شدم.با گذشت 25 سال یعنی سال 89 چونکه پروانه کسب جوشکاری هم داشت با التماس راضیش کردم مرا بیمه کرد در ازای آن ازمن قبل شروع بیمه یک سند عادی وامضا گرفت که کلیه حق وحقوقاتم را دریافت کردام .بنده رادرتاریخ بیستم ماه مهر89 بیمه ام کرد با پول خودم2ماه حق بیمه ام را واریز کردم تا که با برخورد تیرآهن انگشت اشاره دست راستم ازناخن قطع شد بااینکه ازتاریخ بیمه ام 40 روز گذشته بود چون سواد واطلاعاتی از قانون بیمه نداشتم با راهنمایی همکارانم به تامین اجتماعی مراجعه کردم.متاسفانه نامبرده که پدرم بود وسالها ی قبل مدت 8سال بدون حتی پرداخت ریالی حقوق ماهانه براش کار کرده بودم.دیدم پس از 20 روز برایم ترک کار داده است آنروز شاید تلخ ترین روزهای عمرم بود گریه کنان از اداره خارج شدم امدم بیرون.بخاطر ناراحتی که از پدرم داشتم واسه ادامه دادن بیمه ام نرفتم حالا که 49 سال سن دارم.آیا با سابقه 2ماه بیمه اجباری تامین اجتماعی ویکسال بیمه روستایی وعشایری میتوانم ادمه بیمه تامین اجتماعی ام را ادامه بدهم ضمنا حق قانونی ام را از پدرم چگونه بگیرم.؟.که سالها درزمین کشاورزی اش و کارگاه جوشکاری که داشت براش زحمت کشیده ام آیا از نامبرده میتونم بگیرم؟شکایت کنم.میگن گناه داره باز پدرت هست اخه منم عمرم تلف شده زمان پیری چ کنم؟ .لطفاو خواهشن راهنمایی کنید.ببخشید درمتون قبلی اشتباهاتی رخ داده بود که اصلاحش نمودم.باتشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .برای مطالبات خود از پدر درطول 8سال پس از اثبات رابطه کارگر وکارفرمایی می توانید دراداره کار اقدام فرمایید.برا بیمه هم از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله میتوانید پرداخت
حق بیمه را ادامه بدهید
و بابت نپرداختن حق بیمه سال های قبل ، میتوانید در اداره کار شکایت نمایید و مطالبه تمام حق و حقوق خود را نمایید بیمه معوقه ، سنوات ، پاداش ، عیدی و ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید