مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

با سلام ..
ملکی خریداری کردیم ... توی مبایعه نامه قید شده پارکینگ دارد چون قطعه بندی نشده بود مکان پارکینگ و کاملا روشن و در حضور مشاوره املاکی به ما نشان دادند و بعد از یکسال که سند زدیم و به دستمون رسید متوجه شدیم شماره پارکینگی که روی سند ما خورده همان جایگاهی که برای ما مشخص کرده بودند نیست در حقیقت بعد از اینکه کار های انتقال انجام شد روی دیوار پارکینگ نوشته بودن که جایگاه هر واحد کجاست و از اینجا متوجه قضیه شدیم ... حالا تکلیف چیست ؟
املاکی ها 3نفرن و حاضر به شهادت به این قضیه میباشند
طرف مورد معامله ما قاضی هست و یک واحد از 5 واحد ما خریدیم 4 واحد در اختیار خودش هست
در ضمن به گفته ی املاکی و همسایه ها قاضی گفتم ... از کجا مطمئن شم که واقعا قاضی هست یا نه ؟؟؟؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اگر تخلف وصف رخ داده حق فسخ خواهید داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما شاهد داشته باشید میتوانید دادخواست
بدهید و باید