مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی فرزند برادر

سلام. من پدرم خیلی وقت پیش فوت شد. و چند سال پیش هم برادرم فوت شد. همسر ایشون بعد از فوت شدن بردارم. مهریه رو اجرا گذاشت و از ما تمام سهم برادرم رو گرفت. سرپرستی و قیومی دخترش رو هم گرفت. حالا امکانش هست که من سرپرستی و قیومی دختر برادرم رو بگیرم و اون بیارم پیش خودم؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بستگی دارد جز کدام مذهب باشی فقهای امامیه اتفاق نظر دارند که با مرگ هر یک از پدر و مادر نگهداری و سرپرستی کودک به دیگری منتقل می شود ، حتی اگر مادر ازدواج کرده و یا پدر وصی و قیم معین کرده باشدفقهای اهل سنت اتفاق نظر است که پس از مادر ، مادر و پس از او اقارب اناث مادری مانند خاله و عمه به حضانت از طفل سزاوارترند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درقوانین مدنی در خصوص قیومیت مادر نسبت به اشخاص دیگر در اولویت است و اگر مادر صلاحیت قیومیت را از دست بدهد می توانید نسبت به درخواست عزل قیم و معرفی خود به عنوان قیم از طریق اداره سرپرستی اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برای سرپرستی فرزندان ، مادر اولویت دارد مگر شما بتوانید عدم صلاحیت مادر را ثابت نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت مصلحت اطفال را دادگاه تعیین می کند.