مشاوره حقوقی رایگان - سر پرستی برادر زاده

با سلام. بنده خانمی مطلقه هستم که تنها زندگی میکنم و حقوق پدر و مادرم را میگیرم و چون فرزندیی ندارم، آیا میتوانم نام دختر برادرم را در شناسنامه ام ثبت کنم که هم از تنهایی در بیایم و هم بعد از من حقوق به برادرزاده ام برسد. ضمنا برادرزاده ام دختر میباشد و هم اکنون 9 ساله می باشد. پدر و مادرش تمکن مالی دارن و در خصوص این کار توافق داریم. با تشکر

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام پذیرش فرزندخواندگی دارای شرایطی ست که بنظر میرسه شامل شما نشه.
برای اطلاعات بیشتر شرایط فرزند خواندگی رو در نت جستجو کنید