مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی فرزند برادر

با سلام وخسته نباشید..همسر برادر من و برادرم چند ماهی است که پسر 5ساله برادر زن برادر من را نگهداری میکنند..این پسر پدرومادر دارد منتها از هم جدا شده اند بعد از جدایی پدر بچه قرار بود بچه را به مادرش بدهد اما همسر برادر من اجازه نداد و گفت مادر بچه مادر خوبی نیست و از بچه خوب نگهداری نمیکند و به برادرش گفت که بچه را به مادر ندهد..و در حال حاضر حضانت با پدر بچه است..با اینکه این بچه پدر دارد ..پدربزرگ و مادربزرگ دارد..عمو دارد اما همسر برادر من نگهداری بچه را به عهده گرفته و میگوید مادرم مریض است و از پس نگهداری بر نمیاید..پدر بچه هم درگیر کارهای خودش است..سوال اینجاست که اگر زمانی مشکلی و یا اتفاقی برای این بچه پیش بیاید آیا برادر من و همسرش از نظر قانونی مقصر هستند و گرفتار خواهند شد؟ ایا از نظر قانونی و از طریق حکم دادگاه امکانش هست که حکمی برای سرپرستی این بچه به عمه و شوهر عمه اش داده بشه که دیگر پدرش و یا مادرش و یا بقیه اقوام پدری و مادری بچه نتوانند در صورت بروز اتفاق و مشکلی شکایتی از برادرم و همسرش داشته باشند؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .حضانت طفل تا 7سالگی با مادر است وپس از ان با پدر تا سن بلوغ وپس از ان با خود فرزند که تضمیم بگیرد .هریک از والدین اگر می خواهند حضانت طرف دیگررا زیر سوال ببرند باید عدم صلاحیت فرزند را در دادگاه اثبات کنند بهتر است جهت رفع ابهامات از پنل مشاوره تلفنی سامانه تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام .حضانت طفل تا 7سالگی با مادر است وپس از ان با پدر تا سن بلوغ وپس از ان با خود فرزند که تضمیم بگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حضانت طفل تا 7سالگی با مادر است وپس از ان با پدر تا سن بلوغ وپس از ان با خود فرزند که تصمیم بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت طفل تا 7سالگی با مادر است و پس از ان با پدر تا سن بلوغ و پس از ان با خود فرزند که تصمیم بگیرد.