مشاوره حقوقی رایگان - عیدی و سنوات ترک کار

سلام من 31 شهریور1400 از شرکت بیرون اومدم 1مهر برام ترک کار خورده شد حقوق هم بهم دادن ولی عیدی و سنوات مدت کارکردم و بهم ندادن میخواستم بدونم برای شکایت در مورد عیدی و سنوات چه مدت فرصت دارم

پاسخ ها :

مریم روحی

سرکار خانم مریم روحی :

درود برای بازگشت به کار یک ماه اما برای سایر موارد مدت نیست ولی بهتر است زودتر اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای اخذ سنوات و پاداش مرور زمان تعریف نشده است ولیکن در اسرع وقت نسبت به طرح شکایت از طریق اداره کار اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام درود برای بازگشت به کار یک ماه اما برای سایر موارد مدت نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدت مشخصی ندارد ولی بهتر است هر چه سریعتر اقدام کنید.