مشاوره حقوقی رایگان - عیدی و سنوات در صورت ترک کار

سلام وقت بخیر بنده 4 سال در یک شرکت خصوصی مشغول به کار هستم که از مهر 1402 به بعد با بنده قراردادی ندارند و بنده 2 دی 1402 درخواست استعفا دادم و با استعفای بنده موافقت نشد و گفتن باید تا اخر سال بیای شرکت در حالی که من قراردادی ندارم و قرارداد 6 ماهه که نوشتن از مهر 1402 تا اسفند 1402 را تازه به بنده دادن که امضا نکردم میخواستم بدونم که اگه من بعد از گذشت 1 ماه از درخواست استعفا ترک کار کنم برام مشکلی پیش میاد ؟ عیدی و سنوات بهم تعلق میگیره یا خیر. ممنون میشم بگید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از یک ماه می توانید استعفاء دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید بعد از گذشت یک ماه نسبت به استعفاء اقدام بفرمائید.