مشاوره حقوقی رایگان - دوربین مدار بسته

سلام و خسته نباشید
ما به واسطه در پایین شهر زندگی میکنم و دزدی و سرقت در این منطقه فراوان است . برای حفاظت خودرو و منزل خودمون اقدام به نصب دو عدد دوربین مدار بسته در محوطه بیرون از خانه کرده ایم . با توجه به سرقت های زیاد اکثر اوقات همسایه ها و مال باختگان به ما مراجعه میکنند برای چک کردن دوربین ها . لذا از انجا که ما نمیخواهیم دشمن تراشی و کینه دوزی برای ما ایجاد شود . از دادن اطلاعات به همسایگان ناگزیرم. و اینکه ما را تهدید به جمع کردن دوربین میکنند ؟ در چه صورتی ارائه فیلم های دوربین کاملا قانونی است؟ و در چه صورتی غیرقانونی است ؟
ایا مجوز میتوان گرفت؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

لازم نیست شما فیلم ها را به انها ارایه دهید فقط اگر دستور قضایی بود باید اقدام به تحویل فیلم کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانند با طرح شکایت کیفری اقدام نمایند و مستند خودشان را دوربین های مداربسته شما قرار دهند که در این صورت با دستور مقام قضایی می توانید دوربین ها را در اختیار مقام قضایی یا مامورین نیروی انتظامی قرار بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
صرفا با دستور مقام قضایی ارائه دهید نمی توانند اقدامی در خصوص جمع آوری نمایند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما فقط با دستور مقام قضایی فیلم را در اختیار متقاضی قرار دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با دستور مقام قضایی می توانید ارائه دهید