مشاوره حقوقی رایگان - اخذ اجاره یه دنگ از شریک

سلام بنده سال گذشته به برادرم پول دادم خانه بخرد (یک واحد از 4 واحد اپارتمان) و در عوض ایشان به من وکالت فروش یه دانگ آن واحد رو دادن بعد از یک سال که درخواست پول کردم به نتیجه نرسیدم و هفته پیش رفتم سند قطعی یک دانگ به اسم خودم زدم (الان 5 دنگ به اسم ایشان و یک دنگ به اسم بنده هست) حالا میخوام با درخواست اجاره و سایر کارا ایشان رو تحت فشار بزارم که پول مو بهم بده خواستم با بهترین روش ها منو راهنمایی کنید. ممنون
در ضمن اون موقع من پول رو به صاحب اصلی خانه پرداخت کردم و الان برادرم در اون خونه ساکن هستند.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید دستور فروش از دادگاه بگیرید و او مجبور میشود دنگ شما را بخرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توان دادخواست دستور فروش را به نمایید البته قبل از آن باید افراز یا عدم افراز ملک را از اداره ثبت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی عدم افراز دادخواست فروش بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما میتوانید دستور فروش از دادگاه بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دستور فروش اخذ نمایید بدوا عدم افزاز آن را از ثبت دریافت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است مشکل خود را با گفتگو حل نمایید