مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت پول تسویه توسط خریدار آپارتمان

با سلام و سپاس
واحد آپارتمانم که دست مستاجر بود را به بنگاهی که سپرده بودم برای فروش فقط یک مشتری درطول دو ماه برده بود. روزی که متوجه شد به بنگاه دیگه سفارش کردم زنگ زد بیا خریدار واقعی هست ، ضمنا میدونست من واحد خریدم و پول لازمم . موقع امضا متوجه شدم برای دخترش قرارداد نوشته . هزینه دفترخونه رو کلا به پای نوشته بود که بعد امضا فهمیدم . خونه رو در سه قسط فروختم که هر دو قسط اول را سه روز بعد از موعد مقرر داد و ادعا کرد که پول اگه زودتر از بانک برداره سود بانکی اون ماه نمیدن. بعد از پرداخت قسط دوم سند زدم. تحویل آپارتمان به شرط پرداخت قسط سوم در 20آبان هست . ضمنا من مستاجرم سه ماه زودتر مجبور به تخلیه کردم بلکه سریعتر پولم راب گیرم . ولی الان هرروز بنگاه تماس میگیره باید کابینت خونه رو که مستاجر خراب کرده درست کنی و موارد دیگه . و قصد کم کردن از پول قسط سوم داره . درحالیکه در قرارداد چنین چیزی قید نشده. راه حل چیه و اگه کار به شکایت بکشه حق با چه کسی هست

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اثبات اینکه کابینت ها حین معامله سالم بودند و زمان تحویل معیوب هستند با خریدار است شما نیاز به اثبات چیزی ندارید در صورت نیاز به توضیح بیشتر تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خریدار باید ادعای خویش را اثبات نماید