مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی پس گرفتن اموال مغازه با سفته

با سلام و وقت بخیر
بنده مغازه مو که فرصت کاری نداشتم بعنوان اجاره و در قبال حق الاجاره ماهانه به شخصی به مدت یکسال دادم قرارداد تنظیم و امضا کردیم و بابت ضمانت سفته از ایشان دریافت کردم.
این شخص پس از گذشت مدت قرارداد اجاره ؛ تمام وسایل و اموال مغازه را تصاحب کرده و با خود برد هیچی به من نداد. به جرم خیانت در امانت شکایت کردم چون شاهد نبردم برای شکایتم منع تعقیب صادر شد.
سفته ها را در مهلت قانونی به اجرا گذاشتم و رای به نفع من صادر شد اکنون نگرانی من اینه که این شخص می تونه درخواست اعسار بده که در این صورت من کلا متضرر میشم در حالیکه با وسایل های من در حال کسب و کاره و من بیکار شدم.
لطفا کمکم کنید چه راهی در پیش بگیرم؟
آیا امکانش هست مانع درخواست اعسارش بشم و یا درخواست وسایلهای مغازه را بدم؟ دادرسی ختم شده یا مجدد شکایت کیفری کنم.
خیلی ممنون فوری لازم دارم

پاسخ ها :

فریده کیانی

سرکار خانم فریده کیانی :

با سلام
در جواب سوال اول، درخواست اعسار به اختیار محکوم علیه می باشد و محکوم له در طرح و پذیرش یا رد دعوای اون دخالتی نداره و صرفاً می توانید در برابر ادعای اعسارش دفاع نمایید و با ارائه اسناد و مدارک اثبات نمایید که معسر نمی باشد.
سوال دوم: اگر منع تعقیب در شکایت ابتدایی به دلیل عدم کفایت ادله صادر شده باشد امکان طرح دعوای مجدد می باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله ایشان میتواند دادخواست اعسار بدهد و درصورت موافقت با اعسار ایشان ، مجکوم به ، به صورت اقساط پرداخت خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما نمیتوانید مانع دادخواست ایشان بشوید فقط میتوانید در جلسه شرکت و عدم اعسار ایشان را با دلیل بیان کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به دادگاه اعلام کنید که وسایل شما را برده و معسر نیست.