مشاوره حقوقی رایگان - لیزینگ خودرو

سلام وقت بخیر
بنده یک خودرو تیبا در نمایشگاهی لیزینگ کردم

قیمت توافق ما 174 میلیون بود و من 140 پرداخت و قرار شد با سود 2.5 درصد برای من 34 میلیون باقی مانده لیزینگ بشه

طبق فرمول نمایشگاه اقساط من باید 2 میلیون ماهانه میشد اما با حساب کتابی که کردن ماهی 2،600 برام زدن

هفته ای از تحویل خودرو گذشت و من متوجه این موضوع شدم و با مراجعه مجدد زیر حرفشون زدن و گفتن نه اومروز ما 178 قیمت کل ماشینو گفتیم چشم داشتی رسید امضا کردی در صورتی که به من 174 گفته بودن

من چیزی بابت قیمت کل امضا نکردم
تنها چیزی که امضا کردم این بوده که مبلغ 140 میلیون پول پیش دادم و ماشین تحویلم داده شده و اشتباهم این بود ک توی رسید قیمت کل رو درج نکرده بودم

حالا خواستم ببینم میتونم پیگیر باشم؟ چون شخص تهدید کرد ک اگ شکایت کنی منم شکایت میکنم ماشینو پس میگیرم پولتو نمیدم و خسارتم میگیرم

پاسخ ها :

محمدرضا کریمی

محمدرضا کریمی :

سلام ملاک قرارداد ی هست که امضا کردید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. ظاهرا خیر شکایت شما به نتیجه ای نخواهد رسید
زیرا خود شما قرارداد را با مبلغ بالاتر امضا
کرده اید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرارداد ملاک هست و باید طبق آن عمل بشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک قرار داده است و باید بر اساس آن عمل نمود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قرارداد شما باید بررسی شود